Werken met de zeis

Werken met de zeis
Nu inschrijven
Startdatum:
17 juni 2020
Locatie:
Koersel (Limburg)
Jouw prijs:
€ 129,00 (incl. 21% BTW)
 • Inhoud

  Wil je van je gemillimeterde grasveld een soortenrijke oase maken? Dan is de zeis een onmisbare partner in het beheer ervan. Tijdens de opleiding Werken met de Zeis leer je zonder lawaai en benzine korte metten maken met overtollig gras.

  Je ervaart waar en wanneer het gebruik van dit handwerktuig een meerwaarde betekent. En hoe je veilig en correct omgaat met een zeis. Afstellen, onderhoud en werktechniek komen allemaal aan bod. Je pikt ook een (basis-)inzicht in de ecologie van grasland, ruigte, bos en houtkant mee.

  Tijdens deze inspannende opleiding wordt ook de groepdsdynamiek gestimuleerd en geniet je ten volle van een gezonde portie buitensport. Want een goede zeisbeweging, da’s een combinatie van walsen en het betere hoekwerk van Mike Tyson. En al zeismaaiend ben je één met de natuur. Het is dan doodstil om je heen. Zo is zeisen ook je ultiem ontspannen.

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Er is geen voorkennis vereist.

  Bespaar op de opleiding

  Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Zo bespaar je tot 30% op het inschrijvingsgeld.

 • Voor wie?

  Iedereen die met een zeis wil leren werken.

   
 • Lesgever
  Kevin Lambeets

  Kevin Lambeets

  Na een opleiding Biologie en een onderzoek naar de impact van rivierdynamiek op ongewervelden, verkoos Kevin zich professioneel in te zetten voor natuurbehoud. Dit was niet nieuw voor hem, want sinds 2004 was hij al actief als vrijwilliger in het natuurgebied Grote Getevallei, waar hij zich toespitst op praktisch natuurbeheer en natuurstudie. Daarnaast is Kevin erg geïntrigeerd door handwerktuigen en kunstsmeden.

Inschrijven

Koersel (Limburg)

Werken met de zeis

 • wo 17 juni 2020 08:30 - 15:30 | Koersel
€ 129,00
(incl. 21% BTW)

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Nu inschrijven
Startdatum:
17 juni 2020
Locatie:
Koersel (Limburg)
Jouw prijs:
€ 129,00 (incl. 21% BTW)

Lees ook op Ecopedia

Gerelateerde opleidingen