Nieuw: Natuurmanagement in 3 versies

Vanaf vandaag kan jij je inschrijven voor de opleiding natuurmanagement. Naast de populaire klassieke versie, organiseren we nu ook blended leren en zelfstudie. Zo geven we iedereen de kans om Natuurmanagement te studeren volgens z’n eigen tempo.

Blended leren

Natuurmanagement is één van onze meest populaire opleidingen. Elk jaar zit de opleiding vol en werken we met lange wachtlijsten. We willen zo veel mogelijk mensen de kans geven om de opleiding te volgen. En daarom starten we dit jaar met Natuurmanagement Blenden leren.

Blended leren betekent dat je Natuurmanagement kan studeren waar en wanneer jij het wil. Je verwerkt de leerstof online, op jouw tempo in 13 modules. Die bestaan uit lesvideo's, quizzen, artikels, testen en live webinars. Lessen in een klaslokaal komen er dus niet meer aan te pas.

Natuurlijk krijg je tijdens je online studies de begeleiding van onze ervaren lesgevers. Die ontmoet je ook tijdens de webinars én tijdens de drie groepsexcursies in Vlaamse topnatuur. Ook je mede-cursisten zie je dan in levenden lijve. Contact houden doe je op een speciaal forum en via een Facebookgroep.

Lees alles over Natuurmanagement Blended leren op de opleidingspagina.

Zelfstudie

Wil je nog meer vrijheid? Dan kan jij je vanaf nu op eigen tempo voorbereiden voor het examen Natuurmanagement.

Na je inschrijving krijg je online toegang tot het cursusmateriaal. Leren, op excursie gaan, je veld- en communicatie oefening maken. Alles doe je zelfstandig.

Deelnemen aan het examen Natuurmanagement kan op twee data. Bekijk de data en alle info op de opleidingspagina.

Klassiek

Met al die vernieuwing zou je bijna vergeten dat je Natuurmanagement ook nog steeds in de klassieke versie kan volgen. Je volgt 13 fysieke lessen en 6 excursies. Je hebt de keuze uit 5 groepen op 4 verschillende locaties. En natuurlijk heb je op het einde van dit basisjaar de kans om deel te nemen aan het examen.

Ontdek alle locaties en de lesinhoud op de opleidingspagina.

Overzicht

Fwief, da’s veel vernieuwing! Heb je nood aan een overzicht? Geen probleem! Vergelijk hier de verschillende opleidingen.