Creatief met wilgenvlechtwerk

 Creatief met wilgenvlechtwerk
 • Inhoud

  Wil jij je tuin verrijken met een originele afscheiding? Wilgentwijgen bieden hiervoor heel wat mogelijkheden. Je kan voor een gevlochten afscheiding kiezen van dode wilgentakken, of voor een 'levende' haag die je nadien laat uitschieten.

  Tijdens deze opleiding kom je te weten hoe je dit het beste aanpakt. Je leert ook een 'wiglo' (wilgeniglo) maken. Na een korte theoretische inleiding gaan we samen aan de slag.

   
 • Programma

   

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Je hebt voor deze opleiding geen voorkennis nodig.

   
 • Voor wie?

  Voor iedereen die graag een originele afscheiding wil maken met wilgentwijgen.

   
 • Lesgever
  Yvonne Knevels

  Yvonne Knevels

  Yvonne Knevels is productontwerper. Ze studeerde aan de Katholieke Hogeschool Limburg, België. Ze werkt aan designprojecten en als beeldend kunstenaar. Haar artistieke werk bestaat uit installaties "in situ" die focussen op de kracht van de plek. Zo is ze gespecialiseerd in wilgenvlechtwerk en het maken van sculpturen uit wilgen. Ze doceert visuele expressie (kleur en vorm) aan de Universiteit van Hasselt in de faculteit architectuur en kunst. Sinds 2008 is ze daar ook als onderzoeker betrokken.

   

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Lees ook op Ecopedia

Gerelateerde opleidingen