De webinars van Inverde

Online gemak met onze gekende kwaliteit

De webinars van Inverde zijn live online opleidingen met dezelfde kwaliteit als onze fysieke opleidingen. Elke webinar vindt plaats op een vaste datum en tijdstip. Jij bepaalt de plaats waar je volgt: thuis, op het werk of ergens anders.

Persoonlijk & interactief

Je krijgt les van onze ervaren experts. En tijdens elke sessie kan je via de chatfunctie vragen stellen. Elke webinar kan je achteraf herbekijken, op jouw tempo.

Goed voor je portemonnee en het milieu

Jij hoeft je niet te verplaatsen, wij hoeven geen lokaal te boeken en ook de lesgever blijft thuis. Zo besparen we samen kosten. Daarom is een webinar goedkoper dan een klassieke opleiding. En daarbij stoten we minder CO2 uit. Goed voor je portemonnee en het milieu dus.

 Webinar: Vergroot de biodiversiteit van je stad met Bart Backaert

Webinar: Vergroot de biodiversiteit van je stad met Bart Backaert

Woensdag 8  september van 9u30 tot 11u30  | Online webinar

Hoe richt je een stad in om de aanwezige biodiversiteit te bevorderen en nieuwe soorten aan te trekken? Dat ontdek je tijdens dit webinar. Bart Backaert vertelt je hoe zijn stad Aalst het aanpakt. En Bart kan het weten. Hij heeft 40 jaar ervaring bij de groendienst op de teller. Zo bezit hij een unieke blik op hoe Aalst haar openbare ruimte doordacht inricht en beheert. Daarbij zijn durven experimenteren en diversiteit de sleutelwoorden.

Op het einde van dit webinar heb je een inzicht in de grote biodiversiteit van een stad. Daarnaast verzamel je een hoop inspiratie, goede tips, praktische stappen en concrete praktijkvoorbeelden waarmee je aan de slag kan in je eigen stad. Zo vergroot je niet alleen de soortenrijkdom en biodiversiteit, maar vergroot je ook de belevingswaarde van je burgers.

Infosessie Ecologische Tuin- en Landschapsinrichting

Infosessie Ecologische Tuin- en Landschapsinrichting

Woensdag 15 september om 20u  | Online Webinar

De opleiding Ecologische tuin- en landschapsinrichting is aan haar vijfde editie toe. Wil je graag weten wat je tijdens deze opleiding mag verwachten? Dat kan!

Tijdens dit gratis webinar maak je kennis met de cursusbegeleiders en krijg je meteen inzicht in de werkvormen die we hanteren. Na deze korte voorstelling is er voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

Hoe het werkt

Schrijf je in

Via onze website, schrijf jij je in voor een webinar naar keuze. Na je registratie en eventuele betaling, ontvang je een bevestigingsmail.

Maak een account aan

Zorg ervoor dat je vóór de start van het webinar een account hebt aangemaakt bij het webinarplatform Livestorms. Bij een gratis webinar doe je dit meteen. Voor een betalende webinar doe je dit via één van de bevestigingsmails. Je account gebruik je om deel te nemen.

Geniet van je webinar

Vlak voor de start van de webinar krijg je een herinneringsmail. Zo meld jij je probleemloos en op tijd aan voor de webinar. Geniet van je online leerervaring en stel gerust vragen. Achteraf krijg je een link naar de opname van de webinar en eventueel bijkomend lesmateriaal.