De webinars van Inverde

Online gemak met onze gekende kwaliteit

De webinars van Inverde zijn live online opleidingen met dezelfde kwaliteit als onze fysieke opleidingen. Elke webinar vindt plaats op een vaste datum en tijdstip. Jij bepaalt de plaats waar je volgt: thuis, op het werk of ergens anders.

Persoonlijk & interactief

Je krijgt les van onze ervaren experts. En tijdens elke sessie kan je via de chatfunctie vragen stellen. Elke webinar kan je achteraf herbekijken, op jouw tempo.

Goed voor je portemonnee en het milieu

Jij hoeft je niet te verplaatsen, wij hoeven geen lokaal te boeken en ook de lesgever blijft thuis. Zo besparen we samen kosten. Daarom is een webinar goedkoper dan een klassieke opleiding. En daarbij stoten we minder CO2 uit. Goed voor je portemonnee en het milieu dus.

Webinar: Infosessie Tree Worker

Webinar: Infosessie Tree Worker

Donderdag 10 december om 20u - Online webinar - Gratis

Tijdens dit gratis webinar vertelt lesgever Tom Joye over de basisfilosofie van de opleiding Tree Worker en kom je alles te weten over de opbouw van de opleiding. Zo komen het lesschema, de verhouding theorie en praktijk en vereiste aanwezigheid aan bod. Ook hoe we de opleiding veilig houden in tijden van Corona, kom je tijdens deze infosessie te weten.

Natuurlijk is er op het einde van de infosessie uitgebreid tijd voor vragen.

 Klimaatslim bosbeheer

Klimaatslim bosbeheer - Op naar weerbare Natura 2000-bossen

Online webconferentie - Gratis

Klimaatverandering. Het is dé factor waarmee je rekening moet houden als je nieuw bos wil creëren. En dat is net wat we allemaal willen: meer bos. Maar ook bij het beheer van bestaande bossen moet je rekening houden met het veranderende klimaat.

Dat is in een notendop de insteek van deze virtuele Natura 2000-inspiratiedag. Tijdens twee gratis webconferenties serveren we je een cocktail van wetenschappelijke inzichten en concrete praktijkcases. Nadien beschik je over een pak tips en tricks waarmee je aan de slag kan in elke boscontext en Natura 2000-boshabitat.

Hoe het werkt

Schrijf je in

Via onze website, schrijf jij je in voor een webinar naar keuze. Na je registratie en eventuele betaling, ontvang je een bevestigingsmail.

Maak een account aan

Zorg ervoor dat je vóór de start van het webinar een account hebt aangemaakt bij het webinarplatform Livestorms. Bij een gratis webinar doe je dit meteen. Voor een betalende webinar doe je dit via één van de bevestigingsmails. Je account gebruik je om deel te nemen.

Geniet van je webinar

Vlak voor de start van de webinar krijg je een herinneringsmail. Zo meld jij je probleemloos en op tijd aan voor de webinar. Geniet van je online leerervaring en stel gerust vragen. Achteraf krijg je een link naar de opname van de webinar en eventueel bijkomend lesmateriaal.