Tijdens de lessen wordt vaak verwezen naar PowerPointpresentaties, PDF-bestanden, foto's enz. Deze kan je per cursus waarop je ingeschreven bent, raadplegen via 'mijn leeromgeving'.

1. Log in via 'aanmelden' rechtsboven op de website.

stap1

2. Je komt in je persoonlijke account terecht. Klik in de linkerkolom op 'mijn leeromgeving'.
    Klik daarna in het midden van het venster op de oranje knop 'Naar mijn leeromgeving'.
    stap2

3. Je zit nu in de leeromgeving van Inverde.

• Indien je opleiding in de toekomst ligt, klik je op de betreffende cursusnaam.

al ingeschreven

• Indien je opleiding reeds afgelopen is, klik je in de rechterkolom op 'Historiek'.

stap3
      Hier vind je een overzicht van al je afgelopen cursussen. Klik op de cursus waarvan je het cursusmateriaal wilt raadplegen.
      stap4

4. Op deze pagina kan je al het beschikbaar gestelde cursusmateriaal raadplegen.
    stap5