Voordeeltarief voor langdurig werkzoekende, voltijds student of cursist Natuurmanagement

Ben je langdurig werkzoekende, voltijds student of volgde je de opleiding Natuurmanagement? Dan kan je de meeste van onze opleidingen volgen aan een voordeeltarief. Vul dit formulier in om in aanmerking te komen voor het voordeeltarief. 

Er wordt je gevraagd om ons een kopie te sturen van een geldige studentenkaart of een bewijs van langdurige (*) werkloosheid van de RVA. Indien Inverde geen geldig document ontvangt, dien je toch het gewone tarief te betalen.

Als de documenten goed zijn ontvangen, wordt je account goedgekeurd. Let wel, dit kan enkele werkdagen duren. Wanneer je account goedgekeurd is, ontvang je een e-mail van Inverde met een link om je paswoord in te stellen en je account verder aan te vullen. Eens ingelogd, zie je dan automatisch het verminderde tarief staan bij de cursussen. Dit aangepast tarief wordt enkel getoond als je ingelogd bent.

Vul het aanvraagformulier in

(*) Langdurig werklozen zijn personen die sedert minstens 12 maanden zonder onderbreking een wachtuitkering genieten of sedert minstens 24 maanden zonder onderbreking een werkloosheidsuitkering genieten.