Heb je na een Inverde opleiding een officieel certificaat of getuigschrift behaald? Proficiat!
Op deze pagina leggen we uit hoe je dit smart-certificaat kan downloaden.

E-mail
Je ontvangt een e-mail van Inverde met de titel "Uw digitaal certificaat/getuigschrift". (Vind je deze e-mail niet terug? Neem een kijkje in je spamfolder.) De e-mail bevat een link waar je op kan klikken om je certificaat te downloaden.

Registreren op CVTrust
Als je op de link klikt, kom je terecht op de website van CVTrust. Je moet eerst een account aanmaken. Je é-mailadres is automatisch ingevuld. Je naam en voornaam staan in het vak 'achternaam'. Dit kan je zelf aanpassen. Je kan kiezen om te registreren via een sociale media account, of gewoon via een standaard registratie. In het laatstgenoemde geval kies je zelf een wachtwoord.

login

Accepteer de algemene voorwaarden. Verifieer dat je geen robot bent. Klik op de groene 'signup' knop. Nu ben je geregistreerd.

signup

Digitale certificaten/getuigschriften
Eens ingelogd, heb je toegang tot je profiel en vind je je digitale certificaten en getuigschriften terug.

cerrtt

Je kan het certificaat bekijken door het aan te klikken. Je kan het certificaat downloaden als pdf door onderaan op het pdf-icoon (links) te klikken. Hiermee kan je je certificaat afdrukken en opslaan op je PC of smartphone. Zo heb je het certificaat steeds bij de hand.

dleen

Je kan ook je certificaat delen via mail door op het mail-icoon (rechts) te klikken.