Kettingzaaggebruik - voorbereiding op ECC1-examen

Kettingzaaggebruik - voorbereiding op ECC1-examen
 • Inhoud

  Stress voor een examen? Of wil je weten hoe een ECC1-examen in elkaar zit?

  Tijdens deze dag word je voorbereid op het ECC1-examen. Samen met de lesgevers wordt het examen doorlopen. Een voorbeeld van een theoretische proef, wat wordt er van je verwacht op zo'n examen, hoe kijkt een examinator naar zo'n examen en waar gaat hij vooral op letten? Ook een aantal tips om je grondig voor te bereiden worden hier aangereikt.

  Neem zeker de ECS-standaarden door als voorbereiding op deze dag.

   
 • Programma

   

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Je volgde eventueel al Kettingzaaggebruik ECS 1 of een andere basisopleiding kettingzaaggebruik.

   
 • Voor wie?

  Iedereen die zich wil voorbereiden om een ECC1-examen.

   
 • Lesgever
  Kris Hofkens

  Kris Hofkens

  Na zijn studies technische landbouw heeft Kris zijn kennis verder uitgebreid met onder andere de opleiding  boomverzorging. Na enkele jaren in de praktijk kwam hij in 2005 bij Inverde terecht als lesgever. Hij is gespecialiseerd in boombeheer en volgt met verve de European Chainsaw Certificates op.

  Filip De Bleeckere

  Filip De Bleeckere

  Filip heeft reeds 30 jaar ervaring in de sector als houtexploitant, projectverantwoordelijke in groenprojecten. Hij is al 15 jaar praktijklesgever bij Inverde. Hij heeft daardoor heel wat expertise opgedaan omtrent bosbeheer in de praktijk. Als praktijklesgever heeft ook veel nationale en internationale ervaring in de Europese standaarden en certificaten in alle niveau's voor het kettingzaaggebruik.

   

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Gerelateerde opleidingen