Kettingzaaggebruik - LHOS - liggend hout onder spanning

Opleiding op Maat

Liggend hout onder spanning
 • Inhoud

  Tijdens deze opleiding leer je op een veilige, ergonomische en efficiënte manier omgaan met hout onder spanning. Dit voornamelijk voor het opwerken van kruinhout, bij stormschade en om wegen vrij te maken van omgewaaide bomen. De aangeleerde technieken zijn ook zeer nuttig bij het onttakken van gevelde bomen. Het inoefenen hiervan gebeurt op de mobiele spanningsbank.

  Inverde engageert zich om te voldoen aan de Europese Kettingzaagnormen (European Chainsaw Standards of ECS’s), een schaal met ‘minimum standards’ die is ontwikkeld en goedgekeurd door een internationaal team van kettingzaagexperts in Europa. Meer informatie lees je hier.

   
 • Programma

   

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Je volgde al Kettingzaaggebruik - ECS 1 of een andere basisopleiding kettingzaaggebruik van Inverde, bij voorkeur niet meer dan vijf jaar geleden.

   
 • Voor wie?

  Iedereen die op een veilige, ergonomische en efficiënte manier wil leren omgaan met hout onder spanning.

   

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Gerelateerde opleidingen