(Jonge) bomen snoeien

Jonge bomen snoeien
Nu inschrijven
Startdatum:
14 oktober 2020
Locatie:
Schoten (Antwerpen)
Jouw prijs:
€ 103,00 (incl. 21% BTW)
 • Inhoud

  Bomen snoeien lijkt makkelijker dan het is. Bomen zijn langlevende wezens die tegen een stootje kunnen. Door onoordeelkundig snoeien kunnen ze echter snel instabiel worden en kunnen ze vervroegd afsterven. Daarom is het belangrijk om steeds na te gaan waarom bomen moeten worden gesnoeid. Pas wanneer dat duidelijk is, kunnen we met de juiste techniek te werk gaan.

  Bij deze cursus staat de boom centraal en samen met de omgevingsfactoren wordt bekeken welke de beste snoeimaatregelen zijn.

   
 • Programma

   

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Eventuele voorkennis van boomsoorten is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

   
 • Voor wie?

  Iedereen die zich wil bekwamen in begeleidingssnoei van jonge bomen.

   
 • Lesgever
  Ruben Rogier

  Ruben Rogier

  Na zijn opleiding pedagogiek, ging Ruben aan de slag als onderwijs- en vormingsverantwoordelijke in een gemeentelijke administratie. De lokroep van de natuur bleek echter te groot: Ruben schoolde zich om tot uitvoerend boomverzorger en ging daarna als zelfstandige aan de slag. Praktijkervaring , een niet in te tomen interesse in bomen en volgehouden zelfstudie maken dat hij inmiddels zelf boomverzorgers in spe opleidt in diverse aspecten inzake boomverzorging.

Inschrijven

Schoten (Antwerpen)

(Jonge) bomen snoeien 12/10/2020 Antwerpen

 • wo 14 oktober 2020 08:30 - 15:30 | Schoten
€ 103,00
(incl. 21% BTW)

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Nu inschrijven
Startdatum:
14 oktober 2020
Locatie:
Schoten (Antwerpen)
Jouw prijs:
€ 103,00 (incl. 21% BTW)