Houtsoorten herkennen

Houtsoorten herkennen
Nu inschrijven
Startdatum:
28 februari 2020
Locatie:
Diest (Vlaams-Brabant)
Jouw prijs:
€ 75,00 (incl. 21% BTW)
 • Inhoud

  Ben je geboeid door hout? Dan is deze opleiding voor jou. Tijdens deze cursus leer je dat houtsoorten herkennen helemaal niet moeilijk is.

  Je maakt kennis met de belangrijkste houtsoorten van onze West-Europese bossen. En je leert ze van elkaar onderscheiden. Na afloop van deze cursus bekijk je meubels, vloeren en houten constructies gegarandeerd met andere ogen.

 • Praktische Info

  Voorkennis

  Je hebt voor deze opleiding geen voorkennis nodig.

 • Voor wie?

  Iedereen die geboeid is door hout.

 • Lesgever
  Willy Verbeke

  Willy Verbeke

  Willy werkt al sinds 1992 bij Natuurinvest en haar voorgangers, waarbij er periodes zijn geweest dat hij vooral bezig was met vegetaties, bosbeheer en hout. De laatste jaren richt hij zich vooral op graslandbeheer en de valorisatie van natuurmaaisel. Hij geeft les en neemt daarnaast deel aan projecten.

Inschrijven

Diest (Vlaams-Brabant)

Houtsoorten herkennen - 28/02/2020 Diest

 • vr 28 februari 2020 14:00 - 17:00 | Diest
€ 75,00
(incl. 21% BTW)

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Nu inschrijven
Startdatum:
28 februari 2020
Locatie:
Diest (Vlaams-Brabant)
Jouw prijs:
€ 75,00 (incl. 21% BTW)

Lees ook op Ecopedia

Gerelateerde opleidingen