Groeistof - Eerste netwerkmoment - VOLZET

Groene Long Kuurne
 • Inhoud

  Dit netwerkmoment is volzet. Wil je deelnemen aan een volgende editie? Schrijf je dan in op de interesselijst.

  Ecologisch gedachtegoed verdient een prominente plaats in tuinen en landschappen. De urgentie is hoog. Biodiversiteit gaat immers fors achteruit.

  Het lerend netwerk Groeistof wil jou als professional ondersteunen via het uitwisselen van kennis en ervaringen, zodat jij nog beter aan de slag kan om een duurzame, ecologische ruimte te creëren.

  Op dinsdag 18 februari om 19u organiseert Groeistof een eerste netwerkmoment in het Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) in Destelbergen. Ben je professioneel bezig met ecologisch groen? Schrijf je dan hieronder in. Het netwerkmoment is gratis.

 • Programma

  Programma

  • Welkom vanaf 19u, we starten om 19u30
  • We sluiten rond 21u30 af met een drankje
 • Praktische Info

  Waar vindt het netwerkmoment plaats?

  Proefcentrum voor Sierteelt, Schaessestraat 18 in Destelbergen. Wie interesse heeft om te carpoolen, kan dit laten weten via de Facebookgroep.

  Wat is Groeistof?

  Groeistof is een initiatief van acht Vlaamse partners: Inverde, Springzaad vzw, Centrum Duurzaam Groen vzw, Velt vzw, Proefcentrum voor Sierteelt (PCS) vzw, Vereniging voor Openbaar Groen (VVOG), Kenniscentrum Tuin+ en Kubieke Ruimte (R³) vzw. Ook Wilde Weelde ondersteunt dit initiatief vanuit Nederland.

  De eerste stap van Groeistof is uitwisseling via een Facebookgroep. Bedoeling is dat we zoveel mogelijk professionals uit de ecologische groensector via dit platform met elkaar in contact brengen. Geregeld organiseren we ook netwerkmomenten en kennisdagen. Wil je op de hoogte blijven van onze initiatieven en bijleren van professionals? Word dan lid van onze Facebookgroep. Nadat je 2 vragen beantwoord hebt, zal je toegelaten worden.

 • Voor wie?

  Ben je een tuin- of landschapsontwerper, -architect, -aannemer of adviseur die het ecologisch gedachtegoed willen uitdragen via jouw werk? Ben je kweker of teler van ecologisch plantgoed of lid van een vereniging of instelling die deze professionals wil ondersteunen? Dringend tijd om elkaar beter te leren kennen en ruimte te maken voor ontmoeting, inspiratie en uitwisseling.

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.