Bomen en struiken herkennen in de zomer - basis

Zomereik
Nu inschrijven
Startdatum:
25 september 2019
Locatie:
Heist-op den-Berg (Antwerpen)
Jouw prijs:
€ 75,00 (incl. 21% BTW)
 • Inhoud

  Je houdt van bomen en wilt je bomenkennis verruimen? Dan is deze opleiding voor jou. In een dag leer je de 25 meest voorkomende inheemse boom- en struiksoorten herkennen.

  De opleiding gaat verder dan het droge determineren. De ervaren lesgever vertelt je over de groeiwijze en de de standplaats van elke boom- en struiksoort. Zo hou je makkelijker elke soort uit elkaar.

  De opleiding bestaat uit twee delen. In de voormiddag krijg je de theorie. In de namiddag trek je erop uit. Je past alles wat je geleerd hebt toe, onder begeleiding van de lesgever. Zo heb je ruim de tijd om de verschillende kenmerken in te oefenen en de verschillende soorten te leren herkennen.

   
 • Programma

   

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Je hebt voor deze opleiding geen voorkennis nodig

   
 • Voor wie?

  Iedereen die graag wil leren hoe je inheemse bomen en struiken kan herkennen aan de hand van stam, blad, groeiwijze en andere kenmerken.

   
 • Lesgever
  Jeroen Eigenberg

  Jeroen Eigenberg

  Opgegroeid in de landbouw, opgeleid in de bosbouw en opgevoed met een flinke portie nuchterheid uit de Nederlandse Achterhoek, is Jeroen een lesgever die zelfs een onderwerp als ecologie met de voeten op de aarde kan zetten. Het gebruiken van de natuur is altijd zijn grote passie geweest, oogsten uit de natuur en het op extensieve manier houden van dieren. De epidemieën in de veehouderij (varkenspest 1997 en MKZ 2001) waren voor Jeroen de eerste tekenen dat de mens op de verkeerde koers zit op het gebied voedselproductie en de omgang met de buitenruimte.

Inschrijven

Heist-op den-Berg (Antwerpen)

Bomen en struiken herkennen in de zomer - basis

 • wo 25 september 2019 09:30 - 16:30 | Heist-op den-Berg
€ 75,00
(incl. 21% BTW)

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Nu inschrijven
Startdatum:
25 september 2019
Locatie:
Heist-op den-Berg (Antwerpen)
Jouw prijs:
€ 75,00 (incl. 21% BTW)

Gerelateerde opleidingen