Bomen en struiken herkennen in de zomer - basis

Zomereik
Nu inschrijven
Startdatum:
25 september 2019
Locatie:
Heist-op den-Berg (Antwerpen)
Jouw prijs:
€ 56,00 (incl. 21% BTW)
 • Inhoud

  Je houdt van bomen en wilt je bomenkennis verruimen? Dan is deze opleiding voor jou. In een dag leer je de 25 meest voorkomende inheemse boom- en struiksoorten herkennen.

  De opleiding gaat verder dan het droge determineren. De ervaren lesgever vertelt je over de groeiwijze en de de standplaats van elke boom- en struiksoort. Zo hou je makkelijker elke soort uit elkaar.

  De opleiding bestaat uit twee delen. In de voormiddag krijg je de theorie. In de namiddag trek je erop uit. Je past alles wat je geleerd hebt toe, onder begeleiding van de lesgever. Zo heb je ruim de tijd om de verschillende kenmerken in te oefenen en de verschillende soorten te leren herkennen.

   
 • Programma

   

   
 • Praktische Info

  Voorkennis

  Je hebt voor deze opleiding geen voorkennis nodig

   
 • Voor wie?

  Iedereen die graag wil leren hoe je inheemse bomen en struiken kan herkennen aan de hand van stam, blad, groeiwijze en andere kenmerken.

   
 • Lesgever
  Martin Winnock

  Martin Winnock

  Martin Winnock studeerde af aan de UGent als bio-ingenieur in het bos- en natuurbeheer. Na een korte periode als bosgroepcoördinator  bij de Vlaamse Bosgroepen, ging hij aan de slag bij Natuurinvest als docent. Hij houdt zich bezig met het geven van opleidingen en het creëren van digitale kennis rond bosbeheer.

Inschrijven

Heist-op den-Berg (Antwerpen)

Bomen en struiken herkennen in de zomer - basis

 • wo 25 september 2019 09:30 - 16:30 | Heist-op den-Berg
€ 56,00
(incl. 21% BTW)

Heb je interesse in deze opleiding, maar wordt hij momenteel niet georganiseerd in je buurt of op een gepaste datum? Schrijf je dan in op de interesselijst. In het (optionele) opmerkingenveld kan je aangeven welke locatie je voorkeur heeft. Indien je ingeschreven bent op deze interesselijst, houden we je op de hoogte van komende data waarop deze opleiding wordt georganiseerd.

Nu inschrijven
Startdatum:
25 september 2019
Locatie:
Heist-op den-Berg (Antwerpen)
Jouw prijs:
€ 56,00 (incl. 21% BTW)

Gerelateerde opleidingen