Raf Somers is de nieuwe directeur van Inverde

“Het gaat niet over hoeveel cursisten we opleiden of hoelang een opleiding duurt. Het enige wat echt telt is welke verandering het creëert.” Raf Somers, de nieuwe directeur van Inverde.

We zijn een wendbare organisatie, die zich aanpast aan de nieuwe uitdagingen in de sector. Ook in het personeelsbeleid houden we van een dynamische aanpak. Raf heeft een passie voor opleidingsprogramma’s en projecten die concrete positieve veranderingen in gang zetten. Sinds 2019 is hij de business manager van Natuurinvest. Nu neemt hij als directeur van Inverde de dagelijkse leiding van de organisatie op zich. Tom Embo blijft als algemeen directeur van Natuurinvest betrokken bij het uitzetten van de strategische lijnen van Inverde.

Raf is dierenarts en heeft een postgraduaat in ondernemerschap en innovatie. Hij leidde onder andere grote veeteelt en agro-ecologische projecten in Vietnam en Rwanda. Daarna gaf hij als operations manager leiding aan landendirecteurs van Enabel, het Belgisch ontwikkelingsagentschap.