Opleidingen Bosbeheer

Bosbeheer

De opleidingen binnen het thema bosbeheer, kaderen in duurzaam bosbeheer, met het oog op de toekomst. Hieronder vind je een lijst van alle opleidingstitels binnen het thema Bosbeheer.

Wil je een overzicht van alle data en locaties van deze opleidingen?

Bekijk het gedetailleerde overzicht via de opleidingzoeker

Onze klanten aan het woord

"Tijdens de opleiding bosbeheer kregen we de materie in onze hoofden en onze vingers. Helemaal geslaagd."

Joep

"Martin slaagt er in de vele aspecten van het bosbeheer duidelijk en helder uit te leggen."

Erik

Onze lesgevers

Martin Winnock

Martin Winnock

Martin Winnock studeerde af aan de UGent als bio-ingenieur in het bos- en natuurbeheer. Na een korte periode als bosgroepcoördinator  bij de Vlaamse Bosgroepen, ging hij aan de slag bij Natuurinvest als docent. Hij houdt zich bezig met het geven van opleidingen en het creëren van digitale kennis rond bosbeheer.

Tom Joye

Tom Joye

Tom is van opleiding bio-ingenieur bos- en natuurbeheer, maar heeft al snel de switch gemaakt naar boomverzorging en boombeheer. Hij geeft opleidingen aan uitvoerende boomverzorgers, boomtechnische raadgevers en boombeheerders. Daarnaast staat hij ook in voor de organisatie van de examens voor European Tree Worker en European Tree Technician, en volgt hij lokale en Europese projecten op die de link maken tussen boombeheer, kennis en vaardigheden.

Filip De Bleeckere

Filip De Bleeckere

Filip deelt al 15 jaar lang zijn uitgebreide expertise over bosbeheer tijdens zijn lessen. En hij heeft een pak expertise met de Europese kettingzaagstandaarden en certificaten. Met zijn meer dan 30 jaar ervaring in de sector als houtexploitant en projectverantwoordelijke in groenprojecten kan je wel zeggen dat Filip voor Inverde een standaard op zichzelf is.