Onze opleidingen boomverzorging? Dat zijn hands-on opleidingen over alle facetten van boomverzorging. Met nadruk op gedegen vakkennis, veiligheid, wetgeving en milieubescherming. Ook als je boomverzorger wil worden, ben je bij Inverde aan het juiste adres.

Boomverzorging bij Inverde

Klaar voor jouw volgende opleiding?

Ontdek meteen alle huidige opleidingen binnen het thema boomverzorging in ons aanbod mét alle data en locaties.

Mis nooit een opleiding

Wil je graag als eerste weten welke opleidingen doorgaan binnen het thema boomverzorging? En geïnspireerd worden met verrassende video’s en artikels? Dan is onze nieuwsbrief boomverzorging iets voor jou. Je ontvangt elke maand een nieuwsbrief op maat.

Opleidingen op maat

Wist je dat je deze opleidingen ook kan laten inplannen op maat van je organisatie? We hebben zelfs een resem titels die we enkel 'op maat' aanbieden en altijd afstemmen op de specifieke noden van onze klanten.

Hoe word je boomverzorger?

Heb je er altijd al van gedroomd om professioneel boomverzorger te worden? Dan ben je bij Inverde aan het juiste adres. Met onze Treeworker opleiding kan je je droom waarmaken en eindelijk kiezen voor die carrièreswitch.

Maar wat houdt zo’n opleiding nu precies in? Wat kost het en kan je het combineren met je huidige job?

Deze klanten zijn alvast enthousiast

"Zeer toffe en goeie opleiding. De vakkennis en ingesteldheid van de lesgevers is waanzinnig goed. Ze delen graag hun ervaring en doen het met plezier. Altijd leuk om van te leren."

Kristof

"De sfeer is altijd heel goed, de lesgevers geven altijd les met volle goesting en zijn ook zeer bemoedigend, geduldig en geruststellend."

Saar

"Tom Joye beheerst de materie op en top en weet dit op een zeer leuke manier te brengen. Hij geeft deskundige uitleg in verstaanbare taal."

Pieter

"Yves spreekt overduidelijk met kennis van zaken! Hij kan ook vlot antwoorden op vragen of opmerkingen van andere professionals. Hij heeft ook zicht op wat er gebeurt in andere sectoren buiten ETW en ETT."

Elisa

Maak kennis met onze lesgevers

Lesgever Tom Joye

Tom Joye

Tom is van opleiding bio-ingenieur bos- en natuurbeheer, maar heeft al snel de switch gemaakt naar boomverzorging en boombeheer. Hij geeft opleidingen aan uitvoerende boomverzorgers, boomtechnische raadgevers en boombeheerders. Daarnaast staat hij ook in voor de organisatie van de examens voor European Tree Worker en European Tree Technician, en volgt hij lokale en Europese projecten op die de link maken tussen boombeheer, kennis en vaardigheden.
Lesgever Yves de Roder

Yves de Roder

Yves is 25 jaar zelfstandig ondernemer geweest, waarvan een 12-tal jaar als uitvoerend en coördinerend boomverzorger. Hij is gecertificeerd als European Tree Worker en European Tree Technician, en is ook  gespecialiseerd in veiligheid. Hij is een gedreven lesgever met een brede theoretische kennis. Deze past hij toe in zijn praktijklessen boomverzorging.